Ready to Shine your Soul Sparkle?

Wat kan ik jou bieden?

Creatieve aandachtstherapie

Creatieve aandachtstherapie brengt je op plaatsen waar je nog niet bent geweest. Het laat het onderbewuste toe zich te tonen, zodat jij inzichten krijgt die je eerder niet kon zien of bedenken. Je wordt uitgenodigd om de meer vertrouwde handelingen, zoals spreken vanuit het hoofd, beredeneren, … even los te laten. Eenvoudige creatieve en aandachtsoefeningen bieden nieuwe ervaringen en tools voor jezelf. Net buiten de comfortzone en binnen jouw angstvrije zone. Want daar liggen sleutels. Van jou, voor jou.

Reconnective

Healing

Gesteund door mijn persoonlijke ervaring met de ‘Reconnective Healing’ en de ‘The Reconnection’ ben ik overtuigd dat dit energetisch werk een hoop pijn, verzuchtingen, en de lange “zoektocht” voor een groot stuk overbodig maakt. Het is een directe weg naar heling, waar we met ons verstand en woorden niet bij kunnen.
Mijn ervaring is wel te vatten in woorden. Sinds deze healing en opleiding voel ik helder welke stappen ik mag gaan zetten. Ik voel ook een diep vertrouwen en innerlijke rust die veel stabieler werd sindsdien. Ik gebruik deze healingsvorm dagelijks om bij mezelf te komen en in te tunen op wat door mij mag komen, maar ook ter voorbereiding bij sessies die ik zelf geef. Iedereen kan dit!!
Vandaar dat ik dit zeker mee wil uitdragen en mensen dit wil laten ervaren. Misschien ook jij, die niet toevallig op deze site terecht komt… 

Metamorfose-massage

De ontspannende metamorfosemassage is een helende aanraking die vooral werkt op de overtuigingen die ontstaan zijn in de prenatale periode. Een extra ondersteuning die via het lichaam het zelfhelend vermogen stimuleert en diepe ontspanning brengt. Eventuele  blokkades kunnen los gemaakt worden. Het ontvangen van de zachte aanraking is al helend op zich voor veel mensen en kan inzicht brengen over jouw diepste zijn.
Dit is ook een belangrijke reset geweest op mijn pad. 

Doorheen aandacht ligt de Verwondering;

Doorheen Verwondering ligt pure schoonheid en geluk;

Doorheen jou.

Magical MiE-Time Podcast

Laat je raken, inspireren, herkenning vinden in mijn podcast. Waarin ik in oprechtheid, kwetsbaarheid en openheid mijn proces deel en boeiende ervaringen onderweg...


Bekijk hier de podcastafleveringen op Youtube:  

Beluister de afleveringen hier op spotify:

unsplash