CreaWijze Liefdagen 2022

Krokus 2-daagse: Het elfen- en trollenrijk

We ontmoeten onze avontuurlijke trol die houdt van kladderen en modderspelletjes. Maar ook het elfje in ons komt zich tonen in haar schoonheid en kracht in kleuren en geuren. We gaan bewegen zoals elfjes en slaan onze vleugels open… Vlieg je met ons mee naar dit magische glitterrijk?

 

28 februari – 1 maart (Oudenaarde)
(5 – 12j)

90€


Paas 4-daagse:

Natuur-avontuur met de 4 elementen

We trotseren aarde, water, lucht en vuur tijdens deze 4-daagse! We ontdekken de (genezende) kracht van water, vertoeven in de aarde en daar vertelt ze ons haar geheimen, met onze toverkracht maken we lucht zichtbaar waar onze krachtvogel in beweegt en het grote vuur wakkert het vuur in ons aan. Wie waagt de vuursprong? Wie durft het aan om je te laten onderdompelen in de wonderlijke wereld van de natuurkrachten?

 

4 – 7 april (Oudenaarde) - 180€

13 - 15 april (Kluisbergen) - 135€
(5 - 12j)

Sterrengoud! Kom je mee stralen als de sterren?

Relaxen met Lala, De coole zen-Koala

We laten ons betoveren door het goud in onszelf en elkaar. En met al dat goud samen organiseren we een heuse Lichtshow. Genieten van elkaars gouden handen en ook lekker en gezond koken met deze magische handjes. Dus samen mooie dagen beleven met een gouden randje.

 

4 – 7 juli (Kluisbergen)
11 – 14 juli (Oudenaarde)
(5 – 12j)

180€

Samen met Lala gaan we zalig ontspannen! Al onze zintuigen worden verwend en we leren onze top-voelspriet kennen. We verzorgen ons en onze huid met allerlei goeds uit de natuur. Maar we verkennen ook de geuren oase, waar we zelf een bruisend en geurend cadeautje maken. Voorbij de fluisterverhalenboom gaan we helemaal ontspannen het prachtige bos bewonderen en ervaren. We spitsen onze oortjes, zetten arendsogen en fluwelen handen op, en ademen onze neus vrij. Opgeladen en met een eigenwijs fonkelzakje vol liefs voor jezelf ronden we deze week af.

16 – 19 augustus (Oudenaarde)
22 – 25 augustus (Kluisbergen)
(5 – 12j)

180€

Terugkomdag - Overal en ergens. gemis, troost en leegte

Herfst 2-daagse: Overal en ergens. gemis, troost en leegte

2 dagen samen zijn met elkaar, ieder met een leegte. Een gemis van een gestorven familielid, vriend, huisdier, … Het kan ook zijn dat je door een verhuis je oude school of vrienden mist, of je gemis aan mama als het papa-week is (of omgekeerd), of door ziekte, een ziekenhuisopname iemand missen,…

Allerlei vormen van gemis, met ieder een eigen manier van ermee omgaan en troost vinden. Het is hier allemaal welkom op je eigen manier. Met ruimte voor een traan, boos-moment, schaterlach…

Stap binnen in deze troostplek om samen te zijn, spelen, delen, plezier te maken en te knuffelen met de hond Flo🐕en kip Flavie🐔 . Er is een warm plekje voor jou, kom je bij ons?

3 – 4 november
(5-12j)

90€

Een moment om nog eens bij elkaar te zijn. We gaan naar het bos, zullen daar activiteiten doen en jullie goesting, noden en fantasie geven mee vorm aan deze halve dag en wie weet wat dit nog allemaal brengt …

Zat. 3 december (9u30 – 12u30)
(groepje van herfst 2-daagse)

Oudenaarde

30€

Ook doorheen het jaar komen we 3x op woensdagnamiddag samen om plezier te beleven in een warm nest waar gemis een deel mag van zijn.


Woe 30/03, 25/05, 12/10: (14u-17u)

(Oudenaarde)

90€