Teamsupport en supervisie

 • Werd je als team geconfronteerd met een ingrijpende gebeurtenis, maar nemen de dagelijkse verplichtingen het snel over? Heb je nood om er samen even helemaal uit te stappen en op een andere manier samen te zijn?
 • Botsen jullie steeds op dezelfde thema’s en geraken jullie er niet uit?
 • Hebben jullie vaak te maken met moeilijke situaties die tijd vragen om dit samen kunnen dragen?
 • Willen jullie eens deep diven en de uitdaging aangaan om dit samen te doen en zo sterk geconnecteerd terug naar boven te komen?
 • Wil je als team groeien of net de rust terug vinden?
 • Ben je als leidinggevende op zoek naar een deugddoende "verbindende pauze" voor je team, inclusief jezelf?

 

Bijeenkomsten voor teams, collega’s die verlangen naar rust, vertrouwen en stabiliteit. Die voelen dat er meer in hun team zit dan dat er momenteel uitkomt; of die vastgelopen zijn, elkaar niet meer begrijpen; of waar een crisissituatie heerst waarbij de teambinding verbrokkelt; of die terug de rust willen vinden na een uitputtende periode of ingrijpende gebeurtenis.

De bereidheid om zich open te stellen is nodig, zodat alle “ruis” eraf gehaald kan worden. Dit gehele proces wordt begeleid met ruimte en aandacht voor ieder individu. Om te komen tot eigenwijze liefde voor elkaar. Neem gerust contact op voor meer info en verdere afstemming. We bekijken samen de mogelijkheden. (halve dag, volledige dag, of procesbegeleiding van 4 dagen verspreid over een jaar) • Merk je dat je vastloopt in bepaalde situaties op je werk?
 • Stuit bepaald gedrag van een collega, leerling of cliënt je tegen de borst, waardoor je onrustig bent en je uitgeput voelt? 
 • Blokkeer je bij bepaalde thema’s of reageer je net heel emotioneel?
 • Voel je je onzeker over je werk? Zoek je steeds bevestiging buiten jezelf?
 • Heb je het gevoel alleen te staan met een zware last op je werk?

 

Herkenbare situaties? Bots je vaak tegen dezelfde steen en wil je hier nu écht eens doorgaan om niet langer hiermee geconfronteerd te moeten worden? Wil je terug een flow voelen waarbij je jezelf beter voelt en dit ook uitstraalt naar de mensen met wie je samen leeft en werkt?


Supervisie voor mensen werkzaam in de zorg en het onderwijs. Individuele coaching waarbij we een specifieke situatie waarbij je getriggerd wordt, of waarin je vastloopt, gaan verdiepen en verbreden, zodat je zelf tot nieuwe inzichten komt en verdere mogelijkheden ontdekt. 

Dit door jezelf beter te leren kennen, je triggers nader te bekijken, je eigen belemmerende overtuigingen en blokkades aan te pakken. Zodat jij “lichter” je werk kan verder zetten, met meer vertrouwen in je eigen kunnen en zijn.

"Het vraagt moed om jezelf te ont-moeten. 

Het ont-moeten brengt je zoveel vrijheid en rust, dat je de moed hebt om groots te stralen"

Mieke