CreaWijze Lief-dagen voor kinderen met grote voelsprietjes 🌻Creatieve, verbindende en versterkende dagen aangeboden voor kinderen tussen 5 en 12 jaar. 


 🌻Voor kinderen die zich beter voelen in een warme, huiselijke omgeving. In een kleine groep, waar ruimte is om even rust op te zoeken. 


 🌻Met individuele aandacht en ondersteuning voor ieder kind met de eigen noden en behoeftes, waar ieder kind mag zijn zoals het is. 


 🌻Waar we al spelend onszelf en elkaar beter leren kennen en leren om op een leuke manier met elkaar om te gaan, en tegelijk door op te komen voor onszelf, lief zijn voor onze mooie zelf. 


 🌻Maar vooral veel plezier maken, alle zintuigen prikkelen, creatief zijn, bewegen en dit alles dichtbij onze natuur!! 

 

Van nature uit komen kinderen tot leren, spelenderwijs met hier en daar een aangeboden uitnodiging of uitdaging als groeikans. Dat is waar ik op inzet tijdens deze fijne, pure, creatieve, sensitieve, liefdevolle dagen. 


Activiteiten worden aangeboden en aangepast aan de interesse en vraag van de kinderen. Gebaseerd op verbindende communicatie, beeldend, aandachts- en lichaamsbeleving (zoals meditatie, kleien, vrij schilderen, verhalen, yoga, ademoefeningen, focussen …), natuurbeleving,... Kinderen worden uitgedaagd om zelf tot creativiteit en samenspel te komen. Ze worden gestimuleerd zichzelf te voelen, zich te uiten en te kiezen voor wat bij hen op dat moment past, dit proces wordt begeleid doorheen spelmomenten. Moeilijke momenten zoals gemis, conflict,… worden gezien als groeimomentjes waar we bij stil staan en tijd voor nemen om samen tot oplossingen en herstel te komen. Er is materiaal voorzien voor vrij spel, voldoende buitenruimte en rustige zithoekjes in een huiselijke omgeving.


De aanwezige zaadjes in de kinderen worden gevoed, krijgen aandacht, ruimte en licht om te kiemen, groeien en bloeien.  


Max. 10 kinderen

Tijdens schoolvakanties (9 – 16u, met opvang van 8u30 – 16u30)

(graag laarzen en pantoffels mee)

 


Prijzen (inbegrepen gezonde tussendoortjes, water, soep en alle crea materiaal)

Max. 10 kinderen

Tijdens schoolvakanties (9 – 16u, met opvang van 8u30 – 16u30)


🌻🌻🌻🌻🌻


Dagindeling:

9u: verwelkomrondje
9u15: activiteit
10u30: hapje/drankje + vrij spelen
11u: activiteit
12u: lunch + vrij spel
13u: relax rondje
13u30: activiteit
15u: hapje/drankje + vrij spel
15u30 – 16u: afscheidsrondje + afsluitact

 


DSC_0905
DSC_0910
elfen
DSC_0900
koala
DSC_0899
DSC_0919
DSC_0128 (Small)
DSC_0896
DSC_0127 (Small)
DSC_0122 (Small)
DSC_0100 (Small)